Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike

By Tuomas Kyrö

 • Release Date : 2012-03-26
 • Genre : Fiction & Literature
 • FIle Size : 5.13 MB
Score: 4.0
4.0
From 14 Ratings

Description

Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike Hyvää ruokaa ja mielipahaa!

Mies osaa rakentaa taloja, mutta ei tehdä ruokaa. Ja kun emäntä on Kuusikodin vuodeosastolla, isäntä on nälässä.

On tartuttava kauhaan, kattilaan ja karjalanpaistiin. Etsittävä ohjeita ja harjoiteltava ruuanlaiton jaloa taitoa. Kirjaston valikoimasta löytyy Pankleesialaisia makuja ja Kasvissyöjän maailma, mutta missä on helppoja kotiruokaohjeita tarjoava kirja perunaan uskovalle miehelle?

Seuraa yrityksiä, erehdyksiä ja jäljittelemättömiä näkemyksiä siitä, mikä maailmassa ja ruokamaailmassa on väärin. Ja miten asioiden pitäisi olla, että ne olisivat oikein. Eikä koskaan ole liian myöhäistä oppia tekemään makkarasoppaa, jota vieraat haluavat toisenkin lautasellisen. Kuten naapurin Kolehmainen.

Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike tarjoaa hykerryttävän kokoelman taattua mielipahaa ja näkemyksiä tolkullisesta ruuasta. Ja elämästä.

Mielensäpahoittajassa on oikeaa huumoria, joka koskettaa syvältä.

Kiitetty ja palkittu Tuomas Kyrö (s. 1974) on julkaissut kuusi romaania, Urheilukirjan ja lastenkirjan. Kansan rakastamaksi kestosuosikiksi noussut Mielensäpahoittaja on ehtinyt jo kolmanteentoista painokseensa ja myynyt yli 64 000 kappaletta eri formaateissaan kirjana ja äänikirjana. 

Reviews

 • Mukava

  3
  By Lapinnainen
  Kirja oli viihdyttävä. Aika nopeasti luki läpi. Suomalaisen ruuan ylistys!
 • Hauska ja mielyttävä

  3
  By Erkkilä Atte
  Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun tämä kirja loppui ja tuntui että olisihan tätä lukenut vaikka kuinka lisää. Mielestäni hinta suomenkielisillä iBooks kirjoilla on ihan järjetön. Mutta se ei kuulu arvosteluun mitenkään.

keyboard_arrow_up